De Klussenier Jean Offerhaus
De Klussenier Jean Offerhaus

Carolineburg 16
2135 CS Hoofddorp

Dien uw offerte-aanvraag in   

023 563 91 74
06 5468 8771
j.offerhaus@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 34345347

Even voorstellen

Ik ben Jean Offerhaus en ik woon samen met mijn gezin in Hoofddorp. Ik ben in de regio Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en Aalsmeer actief met mijn eigen klusbedrijf.

Na een geruime tijd op verschillende architectenbureau’s te hebben gewerkt in Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal, Nieuw Vennep, als bouwkundig tekenaar en projectleider/ontwerper ben ik in 2009 gestart als zelfstandig ondernemer met bouwkundig tekenen als kernactiviteit.

Medio 2011 heb ik de stap gemaakt om mezelf aan te sluiten bij De Klussenier. Hierdoor kan ik een verruiming van werkzaamheden aanbieden, van ontwerp tot en met de complete uitvoering. Denk daarbij aan uitvoering en indeling van een uitbouw, opbouw, verbouwing van de keuken, badkamer, toilet en overige ruimtes, dakramen, dakkapellen, enz.

Daarnaast heb ik ook veel ervaring in onderhoud en afwerking, zoals schilderwerk, kozijnreparatie, stucwerk, tegelwerk, vloerbedekkingen, betimmering, acrylaat wandpanelen, plafonds, en dakbedekking met rubberfolie. Maar ook voor tuinwerkzaamheden kunt u bij mij terecht. De wat grotere klussen doe ik graag met één of meerdere collega’s.

Het komt regelmatig voor dat ik mogelijkheden eerst “op papier” uitzoek, alvorens het in praktijk te brengen. Hiermee kun je heel wat faalkosten terugbrengen. Maar ook voor overleg met de opdrachtgever en samenwerking met andere partijen is dit een zeer bruikbare tool gebleken.

Als De Klussenier Jean Offerhaus sta ik voor ruime ervaring, kwaliteit, garantie, iemand die zijn afspraken nakomt, iemand die u van het prille begin tot de eindoplevering van dienst kan zijn.

Bepaalde werkzaamheden vergen een aaneengesloten arbeidsstroom waarbij er wachttijden optreden, voordat ik beschikbaar ben. Het is daarom altijd verstandig uw aanvraag ruim van tevoren in te dienen. Neem gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...